Vilket år och vilket slut

»De e mycke nu«, som Stefan Sauk säger i Tillfälligt avbrott i Lorry.
Och så fantastiskt att jag får vara med på så många olika skrivresor, säger jag.

Många nya böcker. I dag är det klart med distributörerna med fyra nya böcker. På årets sista dag.

Gert Nathalisespappa har skrivit två böcker, Bara en pappa och Korta din väg till arbete! Vilja, våga, välja förändring som nu går att inhandla som tryckta böcker eller ladda hem som e-böcker via bokmorskans hemsida på Adlibris eller Bokus.

Under året har Martin Lund tryckt en ny bok Stjärnbarn dikter & drlmmar, gjort Martins stora röda till e-bok, Anna-Karin Gustafsson har gett ut Envar funderar kring varma och kalla tankar.

Cecilia Tyrberg har gett ut sin Blomstra Vissna dö… Git Rosenqvist har gett ut sin Jag latar mig inte. Jag tar en kreativ paus. Mathias Johansson blev klar med sin Orkaneko.

Ann Jönsson gjorde ny tryckning av som bok Snapphonor Hjältinnor i livets tjänst. Över 2000 är sålda i dagsläget. Och sedan har Marianne Påsse kommit ut med sin Pengar en smart uppfinning. Men till vilket pris? En e-bok att ladda hem till läsplattan.

Läs mera om om skribenterna och deras böcker under respektive namn på länken www.bokmorskan.se

För någon dag sedan blev ännu en bok klar, en bok om en Saab Sonetts resa tillsammans med Åke Larsson mer information om boken kommer i dagarna på hemsidan. Saab-boken är ännu inte till försäljning.
Bokmorskan

ps, nästa år är Antonia, Petra, Johanna, Ingela, Francis, Camilla, Claus och kanske några till på gång. Ja, jag och Anders Lord håller på att samla oss för att skriva en bok om ekonomi på ett helt nytt sätt. ds