Anders Lord

anders lord

Anders Lord är våren 2020 aktuell med sin tredje pappersutgivna roman, Konsten att leva. Tidigare finns titlarna De ovilliga himlafararna och Priset. Dessutom har han skrivit och publicerat, som digital bok att ladda ner utan kostnad, fan fiction-berättelsen Mary Potter och den berömde lillebrodern.
Inför valåret 2018 gjorde Anders tillsammans med Leif B Frid Om banken inte fanns …, en kalender med texter om ett annat ekonomiskt system.
Anders har arbetat som journalist under nästan 20 år; huvudsakligen på Norra Skåne i Hässleholm men även på dagstidningen Taiwan News samt datortidskriften Eurotrade Communication – också den baserad i Taiwan.
De senaste åren har han arbetat inom socialtjänsten, först med ensamkommande barn och senare med missbrukare.

Anders är sedan ett par år tillbaka bosatt i Eslöv. På 70- och 80-talen var han djupt involverad i rockmusiken och har i samarbete med Svenska Popfabriken i Klippan gett ut vinylsingeln Yellow Eyes/Back To The City (1986). På Spotify finns även, under bandnamnet Blavatsky Blasters, fullängdsalbumet ReBorn UnDead.

Fotografi och kortfilmer är andra grenar på det kreativa trädet. Och sedan oktober 2019 finns den digitalt tecknade serien Biggs rockar fett ute i cyberrymden.

I sitt föregående liv, under andra halvan av 1700-talet, var Anders Lord en sydtysk kvinna som efter ett olyckligt äktenskap tvingades gå i kloster.

Kontaktuppgifter:
Anders Lord, författare och konstnär
Hemsida Lordobild.se
Till Anders böcker kommer du genom att klicka på omslagen. Och här finns lite x-traläsning

Omslaganders
De ovilliga himlafararna
mary_potter
Tryckt bok
Omslagkalender