Delphine Solange Thörnblad

 ”Det vilda som det oförutsägbara, det går ofta en förbi och det hoppfulla är att om jag saknar det är det för att det ännu finns inuti mig.

Det vilda är något utanför som kan möta vår blick. Och även läka blicken vi har på oss själva. Som lär oss att läsa oss själva på ett nytt sätt”, skriver Helene Granström. 

Har inte mycket till övers för personliga presentationer. 

Är allt jag någonsin ha varit: en ljusblålila själ, språkvetare, filolog i romanska språk, autodidakt silversmed och konstnär (akvarell- och sidenmålning), Reiki mästare & lärare, Aura Soma-terapeut, medium, blom-o trädtokig trädgårdsmästare, grundskolelärare i franska, bild och estetiska uttrycksformer. Gick dessutom en tvåårig utbildning i andlig ekologi 1997 och i Feng shui för Jordläkning 2007.
Har även magisterexamen i litterär gestaltning från Lunds universitet 2021.

I stunden är detta skrivande mitt universums svarta hål kring vilket allt i livet revolverar.  Detta skrivandet som får ”det oskrivna att växa” (Inger Christensen), öppningen mot det ännu okända som då skapas är det jag utforskar i Dikt an mitt oskrivna liv, min första diktsamling.

Kontaktuppgifter:
Delphine Solange Thörnblad 
Åbygatan 5A
264 38 Klippan 
0733 261 895

thornbladd@gmail.com

Vill du läsa om boken klicka på omslaget.