Johanna Senges

Johanna om fîrfattaren2006 började jag läsa till naturterapeut. En livsomvälvande kunskap, visdom och väg som hjälpt till att återuppväcka mig och det som jag har naturligt i mig. Det startade en stark personlighetsutvecklande resa som ledde mig in till ett nytt sätt att se och uppleva världen, mig själv och min omgivning på.

Den öppnade också upp förståelsen och känslan för hur viktig naturen är för att vi ska må bra och ha god hälsa, vilket har förändrat mycket i mitt liv.

Verktygslådan med övningar, verktyg, kunskap och visdom använder jag mig av varje dag, med ny förståelse och fördjupning av kontakten med mig själv och naturen som resultat.

2012 började en ny del av resan. Då fick jag en jämförelse mellan träden och människan till mig i skogen. Den här jämförelsen blev en djup och stark insikt, som jag tydligt kände att jag skulle göra något med. Vid den tiden visste jag inte vad. Nu har den mynnat ut i en bok om träden som bygger på den naturmedicinska kunskapen och det jag naturligt gjort när jag är ute i naturen och går.
Johanna Senges

Vill du läsa om boken, klicka på omslaget.

framsidanKontaktuppgifter
Johanna Senges
www.livsspiralen.se
Info@livsspiralen.se