Gith Karlsson

giths-bokRidning för kropp och själ
Själv har jag genom åren provat på det mesta som har med häst att göra. Jag har tränat och tävlat i såväl hoppning, dressyr som fälttävlan. Jag har ridit in och utbildat ett flertal hästar av olika raser och med olika personligheter. Jag har jobbat med avels-, galopp- och travhästar. Framför allt har jag haft förmånen att alltid ha mycket hästar omkring mig och har därmed också tillbringat otroligt många timmar tillsammans med dessa fascinerande djur.

I stort sett hela mitt vuxna liv har jag utbildat mig och arbetat med alla lantbrukets djur. Det har gett en otrolig erfarenhet i kontakten med djur, deras behov, beteende och inte minst skötsel och utfodring.
Under alla dessa år har jag sökt efter ett fulländat system för att utbilda hästar.

I takt med att mitt tävlingsintresse försvann, växte något annat fram. En känsla av att vilja utveckla ett gediget partnerskap med mina hästar, där vi utvecklas tillsammans och gläds åt det vi gör. Där vi båda har möjlighet att känna stolthet och njuta av ett djupgående samarbete. Ungefär som en dans, där den ena parten för och den andra villigt följer. Först på den här nivån kan ridning bli riktigt vackert.

Kontaktuppgifter
Gith Karlsson
Hemsida
Om du vill köpa Ridning för kropp och själ kontakta Gith via hennes hemsida