Martin Lund

MartinfotoSingel i hyresetta i ett ökänt ghetto precis utanför ett sagolikt naturreservat i Kristianstad. Kan inte föreställa mig nåt boende som skulle passa mig bättre.

Jag häckar gärna på festivaler och konserter. Teater, opera, föreläsningar och lite sånt »finkulturellt« är jag definitivt inte främmande för. Till vardags besöker jag badet och tränar och softar med gym, yoga, sim, bubbelbad och bastu. Jag gillar att äta och dricka gott. Helt enkelt njuta av livet.

Jag har nästan halva livet bakom mig som metallarbetare, men har skolat om mig och tog först en fil.mag. i historia och utbildade mig senare till gymnasielärare i detta ämne samt religion.

Jag läser och diskuterar gärna om sånt som handlar om människan på djupet. Jag tror att jag grubblar för mycket för min egen hälsas skull. Men jag är en hednisk hedonist och bejakar sinnlighet; det goda i livet kan man inte få för mycket av.
Njutning är en dygd, försakelse är en synd. Jag har lite riddarideal och skulle gå i döden för en svuren vän. Jag har självfallet hjärtat på vänster sida.
Feminist – javisst!
Martin Lund

Kontaktuppgifter
Martin Lund
martin.lund@live.se
Hemsida/blogg: Caligulas konstaterande
Klicka på bokomslagen här under och läs mera om Martins böcker.
Nu kan du köpa  tre av böckerna  i Martins Bokhandel

 

Martins omslag

StjarnbarnSommar, omslag 1.4Omslag rädslan