Eva Frid

foto evaJag har en vision med mitt jobb och det är att väcka tankar och bistå människor med olika sätt att se på livet och vardagen. Därför växte också reportagesidan En annan sida fram i Norra Skåne i slutet av 1990-talet. Till min stora glädje lever den där än under min penna och finns nu också i Skånska Dagbladet. Jag är också krönikör i Norra Skåne och en del av mina texter ser du här på min hemsida. 2005 gjorde jag och min man en bok av ett urval reportage och krönikor och det var ett fantastiskt roligt arbete.

Precis som min önskan att väcka tankar med texterna, vill jag göra det direkt i mötet med människor. Jag jobbar därför med en coachningsmetod jag kallar för Konstruktiva samtal och tar emot både enskilt och i grupp. Det senare i form av en kurs som heter Se livet från en annan sida.

Grunden för coachningen är min egen livserfarenhet, mitt stora intresse för ämnet personlig utveckling, mitt arbete med barn och ungdomar samt som journalist, utbildningar, möten med människor och utbildningar inom mental träning och till kostrådgivare.
Jag är övertygad om att livet är mer spännande än vi får veta om. Vi kan vägledas av så mycket omkring oss bara vi vågar se bortom våra föreställningar om vad som är möjligt.
Eva Frid

Artikel om Din inre läkekraft

Vill du höra Evas berättelse om när huset hon bodde i brann ned? Klicka då på länken – Svenska berättelser.
Information om böckerna, klicka på omslagen

Din-inre-kraft  en-mammaboken-om-en-annan-sida